4/5/11

Això ho pague jo

Pot de plom edita el seu primer llibre, ho millor dit, la primera criatura de Pot de Plom Books.

Un monogràfic sobre Xavi Castillo amb notes, apunts i parides, com bé diu en la portada, però també amb l'historia, els espectacles, gags i sketch, personatges, influencies, etc, etc..., tot sobre la companyia teatral que fundà i encara és el principal actor; fins i tot incorpora unes pagines a tot color. A més inclou un capítol on repassa les censures més sonades que ha patit dels nostres dirigents politics i d'alguns testaments eclesiàstics.
Una obra divertida, no exempta de polèmica, on el lector, a part d'entretindre's, descobrirà les múltiples facetes del millor monologuista valencià.

Pot de Plom: companyia teatral des de 1992. Els seus espectacles solen ser de caire humorístic, sovint monòlegs, on s'analitza la realitat de manera satírica. Ara per ara ja tenen més d'una dotzena d'espectacles.

Xavi Castillo (d'Alcoi), actor, molt aficionat en trencar la quarta paret (interactuar amb els espectadors). Principal integrant, fundador i director de Pot de Plom, desprès d'omplir els teatres d'arreu del país, ara omplirà les llibreries.

1 comentari:

Sendra ha dit...

on puc aconseguir un barret com eixe?