12/7/11

440 CLÀSSICA. núm.1.












440 Clàssica ja està en les millors llibreries d'arreu del País Valencià.


La quarta revista del Grup Enderrock vol ser un mitjà multimèdia de referència que aporte opinió, anàlisi i reflexió.

Una edició trimestral al pvp de 6€.

Aquest primer número està dedicat a Jordi Savall, recent guanyador del Léonie (considerat l'equivalent musical del Premi Nobel). A part d'un ampli reportatge 440 obsequia amb un DVD que conté el documental: A la recerca del so perfecte, Jordi Savall. Seguint la tònica general del Grup Enderrock d'incorporar DVD's, CD's, llibrets, agendes, etc, etc... relacionats amb les temàtiques que tracten cada una de les seues publicacions.

Donem la benvinguda a aquest nou, il·lusionant i positiu projecte. Com bé diu Xavier Pastrana, sorprèn que en plena era digital de l'informació aparega una nova revista de música clàssica, en paper i encara més en la nostra llengua.

El Grup Enderrock és la primera editorial musical dels Països Catalans. Es va crear l’any 1993 per tal d’editar Enderrock, la primera revista de rock en català. Des d’aleshores, Enderrock és una publicació de referència i ha estat guardonada amb el Premi Nacional de Catalunya 2004 de la Generalitat de Catalunya, per la seva aposta en l’àmbit musical i juvenil en català. Actualment, les capçaleres editades pel Grup Enderrock són Enderrock, Sons de la Mediterrània, Jaç i 440 Clàssica.