11/1/12

Sense permís de la N.A.S.A.

El meu amics, eixos que veus riure pels descosits, són carn de canó per l’embotit, els guerrillers de l’esperit , els rockefellers de la nit. I són nimfòmans, i sempre van buscant les “Pretty Womans”. Així escomesa una de les 11 cançons que formen l’últim treball de Lilit i Dionís: Sense permís de la N.A.S.A.

Rumba, polca, vals, tango, pasdoble o reggaeton són uns dels múltiples estils musicals que utilitzen el grup pegolí per culminar el seu segon CD. Des d’una cançó reconeixent l'esplendidesa de la Vall de Laguar, fins l'adaptació del poema d’Atahulpa Yupanqui, passant per versionar “la Mauvaise Réputation” de Brassens, ho arribant a fusionar Urbàlia Rurana amb cançó tradicional Irlandesa, demostren ser el millor grup valencià per a les festes de poble, berbenes i patxangues de tot tipus. Lilit i Dionís llencen un producte amb un resultat excel•lent, on recreen la festa en l'estil més genuí.

Per acabar de coronar l’obra incorporen les lletres de les cançons (no tots ho fan) il•lustrades amb imatges anagrífiques, amb les respectives ulleres, molt ben aconseguides; probablement esdevenint el primer CD-estereoscòpic; un treball genial de Neus Mahiques.

Lilit: Primera parella d’Adam segons el judaisme. Es representada com una dona molt bella, també se li atribueix una moral, diguem, luxuriosa i malèvola.

Dionís: Deu grec de la festa, del vi, del teatre, de les orgies i dels àpats abundants (també conegut com Bacus, jo mateix reconec ser un autèntic devot).

Lilit i Dionís: Un grup pegolí de música.

En la foto podem apreciar el rigorós esforç del llançament Sene permís de la N.A.S.A. i un reporter.