28/6/12

Sendra Marco distribuirà la Diputació de Castelló.

El 13 de Juliol del 2012, després de més de 6 anys, Sendra Marco torna a treballar el fons de publicacions de la Diputació de Castelló; transcric una carta, adreçada a les llibreries, d'Hector Folgado Miravet, Diputat Delegat del servei de Publicacions, on confirma la noticia:

Benvolguda Llibreria,

El motiu de la present és informar-vos que el passat 28 d’abril va eixir a concurs públic, en el Butlletí oficial de la Província de Castelló, núm. 51, la comercialització i distribució del nostre fons editorial (exp. 0082/201).

Com a conseqüència, volem comunicar-vos que Sendra Marco Distribucions d’Edicions SL és farà càrrec de la comercialització i distribució del nostre fons editorial a partir del 13 de Juliol de 2012. Volem agrair a Adonay el treball fet fins ara i la tasca que encara farà fins a l’esmentat dia.

Esperem poder comptar amb la vostra col•laboració i complicitat per tal de donar visibilitat al nostre catàleg, treballar amb un mateix objectiu per fer créixer el mercat del llibre, i de la cultura en general, en la nostra Comunitat i fer rendible aquest esforç conjunt.

Aprofitem aquesta ocasió per saludar-vos cordialment.

Anirem informant-vos del les novetats, així com del fons ja publicat, contents de seguir treballant per la cultura de les nostres terres.

Lloc web del servei de publicacions de la Diputació de Castelló. 
on podreu descarregar-vos el catàleg amb pdf.

Lloc web de Sendra Marco.
on podreu demanar el llibres, fins i tot que vols els duguen a alguna llibreria.