1/3/11

Montgolia. Moixama especial Ovidi Twins.


El lector novell xocarà amb el concepte novedós que aquest producte cultural suposa: què és açò? Un llibre, un disc, una revista? Un trimigènit? Després d’haver provat diversos formats editorials, Moixama s’endinsa en una altra aventura (amb desànim de lucre) i ho fa de la mà dels Ovidi Twins. Es comprovarà, amb la lectura atenta i detallada del present volum, que tant Ovidi Twins com Moixama parteixen tots d’una mateixa mare amorosa. Han estat alletats i bressolats per una mateixa sina, tot i que podien haver agafat cadascú una sina diferent (de la mateixa mare amorosa). Aquest concepte traspua a borbotons per les pàgines i bits del llibREvistacedé, com la resina d’una escorça ferida per la destral d’un llenyataire despietat. Què més podem dir? Borumballa modernament ancestral.

Coeditat a tres bandes per Mesdemil (empresa musical de 360º) Edicions del Bullent i el Col·lectiu Moixama, esdevé una obra de culte per als amants de la filologia i de les llengües mortes al contidre l’única cançó en llengua Iber coneguda fins ara (capítol/pista 3: Irriké). Com podeu comprovar, els Ovidi Twins segueixen en la seua tònica general d’inconsciència o provocació.

Ovidi Twins (més coneguts com: eixos dos que fan?), germans bessons des de 1999. Duet musical procedent de la ciutat de València, amb un estil musical inclassificable, alguns dels més entesos en la matèria diuen que fan neonovacançó, els altres es neguen a parlar d'ells (segurament desmotivats per l'enveja).

Revista Moixama: Probablement la revista Valenciana més antiga de totes; data de naixement 1898 en Cuba, a bord del Pegolí (únic vaixell Valencià que anà a la guerra de Cuba). Avui en dia magazine atemporal del underground cultural valencià. Sols publica especials com l'especial Premsa Rosa o l'especial figures, el núm. anterior és el famós especial Gastronomia i ciència-ficció. Editat per l’Associació Cultural Moixama, col·lectiu de persones amb desequilibris il·lustrats; descobridors d'Antonio Gozalves i Liarn (poeta il·lustre Valencià) i responsables d'incomptables projectes culturals (no confondre amb culturisme) com el metratge Sant Vicent Màrtir Ressurrectuon i el curt Els Borrellons. De fet tots els membres del col·lectiu estan deprimits i alcoholitzats desprès que s'ajuntaren amb els Ovidi’s.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com poden ser bessons des del 1999 si els dos són del 1976? He, Podeu explicar-meu? Listos més que listos!

Anònim ha dit...

Responent a anònim, només puc dir que pel que sé, la ciència genètica actual ha avançat molt, des del professor Menguele.
Que visto lo visto, qualsevol cosa és possible avuí en dia....