6/4/09

Molles, de Gent del Desert



Finalment, el treball d’estiu i tardor ha donat fruit: ja és una realitat "Molles", el nou disc de Gent del Desert.
En aquest, el grup ha aplegat onze creacions pròpies (dues basades en temes populars), en algunes de les quals apareixen textos de poetes amb qui comparteixen conversa i amistat, com ara Lluís Roda, Antoni Espí o Ignacio Navarro Lavara.
La producció artística, a càrrec de Jesús Barranco, i la presència amb veus i instruments del poeta Sergi Torró o del músic Marc Pérez (El Corredor Polonès, Gàtaca), han sigut coronades amb les col•laboracions de nombrosos músics com el membre d’Obrint Pas Miquel Gironés, el multiinstrumentista de Banyeres de Mariola Miquel Payà, els virtuosos guitarristes ontinyentins Camil Gonzàlez i Pablo Gisbert o el tècnic de so Javi “Carnisser”, membre del grup de metall Drueida.
El disc "Molles" va tindre un avançament la passada tardor, quan es va fer pública la cançó “Education for Citizenship”, la qual es pot considerar un petit èxit ja que va ocasionar cinc mil visites a aquest myspace en qüestió de tres setmanes. Posteriorment es van afegir dos lliuraments més, la cançó titulada “Endavant els argonautes”, sobre textos del prestigiós Salvador Jàfer, i la rumba “Gat”, que tancarà el disc. També mostrem part del treball gràfic, realitzat per Neuraska Produccions, així com els crèdits. El grup va sorgir el 2006 com a prolongació de la tertúlia literària El Desert de la Paraula, que es reuneix habitualment al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida, amb l’espectacle titulat El pèndol i la terra, en què es musicava l’obra de l’escriptor d’Ontinyent David Mira i Gramage.

Per comprar els cd de Gent del desert, fes clic ací