24/7/08

Més enllà del somni, l'aposta d'Edicions del Bullent per a l'estiu


La novetat literària d’Edicions del Bullent per a aquest estiu es diu Més enllà del somni, de Shaudin Melgar-Foraster. Amb un ritme molt àgil i una imaginació desbordant, aquesta professora universitària ha teixit una extraordinària novel·la que es presenta com a la lectura més recomanable per a les vacances estivals. Es tracta de la primera entrega d’una trilogia on el món real i l’imaginari s’entremesclen al llarg d’una trepidant història plena d’acció, fantasia i misteri que atrapa el lector des del primer moment.

Sinopsi: L’Anna, una noieta canadenca de pares catalans, somia una nit que es troba en una vall on s’esdevé una batalla entre ferotges guerrers. L’endemà s’adona que allò que somià potser era real i acaba descobrint que hi ha tot un món més enllà del somni. En un país de l’altre món, Rocdur, hi viu en Tam, un nen immigrant. Rocdur és cruel i implacable amb els immigrants, però en Tam sempre se’n surt de tot gràcies al seu talent per contar histories.
El llibre va alternant l’enfocament entre els dos móns a mesura que les aventures de l’Anna i en Tam es van succeint; aventures que continuaran en pròximes entregues fins a descobrir tot el misteri de la història.

Shaudin Melgar-Foraster escrigué el seu primer conte als sis anys i no ha deixat mai d’escriure, afició potser heretada del seu besavi, l’escriptor menorquí Àngel Ruiz i Pablo. Ha estat ballarina i estudià arqueologia i literatura. D’ascendèndia catalana, ara viu al Canadà, on ensenya castellà i català a la Universitat de Glendon (Toronto). També és membre molt actiu del Grup de Debat Català Sempre.
Pots demanar a la web de Sendra que t'envien l'obra a una llibreria valenciana o comprar-los amb targeta. Per demanar el llibre, polsa ací